Om oss

Om företaget

Gamla Stans Rörservice AB är en komplett leverantör av VVS-tjänster i Stockholm. När du väljer oss så slipper du anlita andra underleverantörer. Vi tar hand om hela jobbet och är med dig från början till slut! Vi är färdiga först när vi tryggt kan säga att du har fått VVS-installationer som lever upp till gällande krav.

Du kan anlita oss för service- eller entreprenaduppdrag och vi erbjuder våra tjänster åt såväl företag och bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Kvalitet, service och miljö är tre faktorer som väger mycket tungt när vi arbetar. Vi vill vara VVS-firman som du kan lita på och har givetvis alla de certifieringar som krävs så att du kan vara säker på att allt blir rätt gjort. Du är alltid välkommen att vända dig till oss om du har någon fråga eller fundering kring hur man bäst löser VVS-biten i ett projekt. Vi delar gärna med oss av våra kunskaper och vår långa erfarenhet.

Bred kompetens inom fastighetsskötsel

Hos oss finns bred kompetens för effektiv fastighetsskötsel. Vår mångsidiga expertis ger kunderna förtroende för ett heltäckande samarbete. Vi har många goda referenser och fokuserar på att upprätthålla nära relationer med kunderna. Vi lägger lika stor vikt vid att förstå fastigheten som vid att förstå kunden, vilket underlättar både förebyggande åtgärder och snabb problemlösning. Genom regelbunden tillsyn och personlig kontakt skapas en känsla av trygghet och igenkännande för de boende eller arbetande i fastigheten.

diskbänk

Ett VVS-företag som löser alla dina behov: Ett samtal - ett uppdrag - en leverantör