VVS Stockholm

Erfarna och kunniga inom VVS

Våra tjänster

HELTÄCKANDE VVS-TJÄNSTER

Vi erbjuder heltäckande tjänster inom VVS för privatpersoner, företag och föreningar. Läs mer om några av våra specialiteter nedan:

VVS-service

Vi underhåller och reparerar din befintliga VVS-anläggning och ser till att den är säker för fortsatt användning. Under service hittar du även tjänster såsom byten av blandare, röranslutningar och ändringar eller uppgraderingar av ditt VVS-system.

Kök & Badrum

Vid helrenoveringar av badrum och kök kan du anlita oss för att ta hand om VVS-delen av arbetet. Vi ser till att du får installationer som lever upp till gällande krav.

Det går även bra att anlita oss vid nybyggen där det också finns möjlighet att anlita oss som totalentreprenör, vilket innebär att vi anlitar övriga yrkesgrupper som kan behövas som exempelvis plattsättare, elektriker och byggare. Enkelt och smidigt för dig som beställare.

Golvvärme

Att välja golvvärme till dina rum ger ökad komfort, bättre värmespridning och du kan i många fall spara energi då det ofta går att sänka temperaturen någon grad utan att man upplever rummet som kallare.

Vi utför installation av golvvärme i alla slags rum samt kan ta serviceuppdrag på befintliga golvvärmesystem.

Värmepumpar

Vi både säljer och installerar värmepumpar från ett flertal av marknadens ledande märken.

Om du behöver service av en värmepump kan du givetvis vända dig till oss för att få hjälp med detta.

rör

Trygga tjänster inom VVS - vi hjälper dig med allt du kan behöva!